03.11.2016

33/513

Amerikansk hæder til Moesgaard Museum og SDU Campus Kolding

SDU Syddansk Universitet, Campus Kolding, har 2.900 studerende og undervisere inden for kommunikation. Design, kultur og sprog. Bygningen er designet med fokus på fleksibel undervisning og forskellige læringsstationer, der støtter varierende læringssituationer. Bygningens karakteristiske trekantede form og facade med integreret solafskærmning har gjort bygningen til et vartegn for Kolding.

Byggeriet har tidligere i år også vundet tre andre amerikanske priser: Green Good Design Award, der uddeles af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, den amerikanske Interior Awards, der uddeles af Contract Magazine og hædret ved American Architecture Prize.

Moesgaard Museum blev også hædret i den internationale kategori ved konferencen. Moesgaard Museums besøgstal er syvdoblet siden åbning. En del af succesen er museets nye græsbeklædte skrå tag, som man kan gå op på og nyde udsigten, og som også bruges til sportsevents og aktiviteter.

Begge byggerier stod færdige i 2014.

Skjul alle
Vis alle

Seneste nyheder...

Download